torsdag 30 april 2009

hatar rubriker


Skrev en mening tidigare i detta inlägg, som Ludde hade sagt, men tar bort den. Vet ju aldrig vem som läser detta.
vet inte vad jag tyckte om den meningen, den bara kom sådär !! Vi stod och borstade tänderna så sa han det bara !!

Hoppas han inte säger det till P. Skulle nog inte vara så roligt för honom att höra. Men vem vet, han kanske säger tvärtom när han är där.


Idag har det varit en bra dag, men ändå med en viss konstig känsla i magen.


Hämtade två glada barn på dagis idag, på väg hem fick vi lite sällskap av P som cyklade hem från jobbet. När vi skildes åt så sa barnen ingenting om att dom ville följa med, eller att pappa skulle komma med oss. Tror dom är lite införstådda med det hela nu. Och det är faktiskt jätte skönt. Men visst ser man på dom att dom tänker, men det försvinner ganska snabbt.



Väl hemma var vi i lekparken, fick sällskap av två 8 åriga härliga tjejer som Ludde raggade upp så dom fick följa med in till oss sen när vi lekt klart i lekparken. (undra vem han fått den charmen ifrån ???)


Han vart så facinerad av dom, att han pratade om "tjejerna" hela kvällen och hoppades på att få se dom vid majbrasan. Men NEJ, stackars Ludde ;)


Sen kom snyggo och hennes godingar och vi käkade tacos och sen efter en kaosartad eftermidag kom vi till sist i väg till majbrasan.


det var super trevligt. hugo ville ju som vanligt inte vara speciellt still utan sprang runt överallt så man fick jaga honom. Paulina tappade bort Ludde ;) och jag avundades alla par som hjälper varandra med barnen. som har två vagnar och som har hand om ett barn var. Kul för dom......!! Skit roligt.......leve kärleken.....blääääää!!




;) Är lite ironisk.

Inga kommentarer: