onsdag 22 juli 2009

min helg


Efter hysteriska skrattanfall, 50miljoner tallar och vad som kändes som 100 dagar i bilen så var vi framme vid vårat mål. En hydda i skogen.

Utan rinnande vatten, utedass, en iskall sjö som fungerade som badkar och lika mycket knott som tallar. 3 småkåta gubbar, en hund som jagar skuggor och en sexåring som talar ihjäl folk ;)

Det var upplagt för ett minne för livet.

Men jag har haft det toppen, allt har gått över förväntan. Mycket trevligt sällskap, mycket skratt, mycket godis (har nog gått upp 5 kg under den här helgen) Jag fattar intevarför man alltid ska mumsa så mycket skit när man åker iväg. Chips, godis, chips, chips, alkohol och chips. Vi grillade oxå :D Sen åt vi mer chips.


Själva bröllopsdagen var fantastisk.

Åkte tidigt på måndag morgon in till Östersund med Linda (bruden) och Roger för det skulle frisyras.
Jag sparng ärenden medans hon satt och blev så fin, sen kom jag och höll henne sällskap i salongen och dom bjöd på choklad, jordgubbar och var så gulliga. Lite asflabb hann vi med och gamla minnen pratades.

Vi blev 1,5 timme sena mot vad vi hade tänkt. Men hann ändå.

Vi åkte hem och började göra oss i ordning. Det blev ännu mera asflabb och det var nåt verkligt speciellt att få vara med och vara tärna och vara med i hennes förberedelser.

EN ära, verkligen verkligen. Jag var sååå stolt och kände mig speciell och värdefull. För man ber ju inte vem som helst att bli tärna på bröllopet.

Eftersom det regnade så ändrades deras planer lite. Dom skulle ha gift sig på en brygga och komma åkandes med båt dit. men det blev i kyrkan och det var underbart vackert det oxå .

Vi fotogarderade lite efteråt och sen blev det bröllopsfest med suuuper god mat. Hjortronsåsen var KAAAANOOOON ;)

En enda singelkille på hela festen........skit snygg.............jätte trevlig..........skit snygg...........och jätte trevlig.........mumma ;) hahaha

Festen var lyckad och jag somnade gott.

Dagen efter var det dags att åka hem och alla dessa avsked och hej då skulle klaras av. Tänk att det ska ta så jävla lång tid för folk att åka, säga hej då och bara bege sig av. "Nä om vi skulle ta å åka nu"..............hej då kram, tack för allt

prat....surr.......snack......mummel och prat

"Vi lär dra nu"

Hej då.....vi ses och tack för allt åter igen, det får inte dröja så här länge tills nästa gång prat....surr.......snack....mummel och prat

"KLockan börjar bli mycket, vi ska nog ta och bege oss" Hej då...ha det bra...snack.......mummel..........HJORTRON SÅSEN var SÅÅÅÅÅÅ gooood !!!! "Men va fan, NU ÅKER VI"

Detta kan ta upp till 1 timme innan man faktiskt kommit iväg.


Hemresan.......gick jätte bra. Frågesport (typ), pest eller kolera, djupa samtal och så klart asflabb.





Borta bra.........


1 kommentar:

Unknown sa...

Hi hi! Vi hade också tänkt att komma in med båt men eftersom vädret verkar lite ostadigt har vi också fått ändra planerna!:)