onsdag 17 december 2008

Jag har en dejting plan

Jag har en plan. 20 dejter !! Det är min plan, jag ska hinna dejta innan jag kastar mig in i ett nytt förhållande. Har varit på 4 så det är 16 kvar !!

En dejt innebär: en träff, inga kyssar, inget sex en hej och hejdå kram.

Och 20 dejter menas inte 20st med samma person ;) Fast finns det nån som man gillar så kanske man vill träffa denne fler gånger men då räknas detsom sagt inte till dom 20. Är detta en slampig och idiotisk plan ?? För min idé var ju att vara singel ett bra tag nu efter mina 9år i fängelse ;) (så illa var det inte) *S* och göra just det !!

Äsh, va fan ni får väl tycka att det är det då :D Jag vill och jag gör och jag bestämmer !! ;)



Fick en liten med ack så betydelsefull (för mig) komplimang idag. En sån där som det inte låg några baktankar bakom, inga överdrivna ord, utan bara ett par ord i all välmening som gjorde mig varm i hjärtat.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker om att läsa din blogg!! KLART att du ska dejta...20, 30 killar...var gör det???? Njut av singellivet!!! :-) Kram Mari!!!

Anonym sa...

Hmm... 20 st utan sex, skulle jag aldrig klara, du är duktig du! Fast är det ett ha ett förhållande att hångla lite? En tanke bara! Kram!!!

Anonym sa...

Varför stanna vid 20?

Omfamna livet, ta emot det som ges! Det är genom möten med andra människor som man lär sig om livet.

Och ett råd: lyssna inte på alla råd som alla ikring dig ger. Livet gavs till dig och det är ditt att leva. vem kan göra det bättre än du?